hygiene

3 verassende hygiëneproducten die erg handig kunnen zijn

Er bestaan veel hygiëneproducten die erg helpend kunnen zijn, maar waar je zelf niet zo snel aan zou denken. Toch zijn bij veel websites producten te vinden die je leven een stuk gemakkelijker kunnen maken. Hieronder vind je 3 producten die je kunnen helpen bij het zorgen voor een goede hygiëne.

Een scheermesjesreiniger

Scheermesjes worden snel vies. Mensen hebben dan vaak de neiging om het mesje weg te gooien en een andere te gebruiken. Maar dit is erg slecht voor het milieu en voor je portemonnee. Een handig oplossing is dan ook om een scheermesjesreiniger te gebruiken. Op je scheermesje breng je een beetje scheerschuim aan. Hierna ga je ermee over de reiniger. Het scheermesje lijkt na het reinigen weer als nieuw. Niet alleen heb je het scheermesje goed gereinigd, maar ook is deze weer scherp geworden. Door het vuil te verwijderen van het mesje, wordt deze vanzelf weer scherp. Hierdoor krijg je minder last van irritaties en wordt het gemakkelijker om je te scheren. Je bespaart dus geld en je doet ook nog eens iets goeds voor het milieu!

Deodorant doekjes

Als je aan deodorant denkt, denk je vaak aan spuitdeodorant of roldeodorant. Maar een andere vorm van deodorant die erg handig is, is deodorant in doekjesvorm. Deze vorm van deodorant is vooral handig wanneer je op reis bent. Wanneer je bijvoorbeeld lang moet vliegen, wil je nog wel fris ruiken. Maar in je handbagage mag je geen spuit- of roldeodorant meenemen. Deodorant doekjes zijn dan ideaal om toch nog fris te ruiken in het vliegtuig. En niet alleen zorgen ze voor een aangename geur, maar ze zorgen ook voor het weghalen van zweet. Perfect voor een lange reis dus.

Lees tip:  Producten die je gezondheid helpen te verbeteren

Snelpleisters

Vooral voor jonge kinderen zijn snelpleisters ideaal. De pleisters blijven niet kleven aan de wond, waardoor er minder pijn is. Snelpleister komt op een rol, waardoor je gemakkelijk een stukje af kunt scheuren. Hierdoor heb je altijd een stuk pleister, precies op maat. De pleister is anti-allergeen, waardoor hij ook geschikt is voor mensen die normaal niet tegen pleisters kunnen. Tevens laat snelpleister geen lijmresten achter, is hij latexvrij en is de pleister gemakkelijk en pijnloos te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *