Zo beschermt u uw kinderen tegen de zon

Wist u dat één op de vijf kinderen tijdens hun leven huidkanker zal krijgen? Dat is een behoorlijk beangstigend cijfer, en daarom is het zo belangrijk om je kinderen tegen de zon te beschermen. In deze blogbijdrage bespreken we enkele tips om uw kinderen veilig in de zon te houden. Blijf lezen voor meer informatie!

Insmeren

Als het gaat om bescherming tegen de zon in de tuin, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat uw kind zonnebrandcrème draagt met minimaal factor 30. Smeer hem elke 2 à 3 uur opnieuw in, of vaker als hij in het water speelt. U kunt ook overwegen om te investeren in schaduwkleding of hoedjes om de huid van uw kind te beschermen tegen de zon.

Hete momenten

Een ander ding om in gedachten te houden is het tijdstip van de dag. De zon is het sterkst tussen 10 uur ’s ochtends en 4 uur ’s middags, dus probeer zo min mogelijk buiten te zijn tijdens die uren. Als u dan toch buiten moet zijn, zorg er dan voor dat uw kind zonnebrandcrème en een hoedje op heeft.

Zonnewering

U kunt uw kind ook beschermen tegen de gevaren van de zon door middel van zonnewering. Online zijn verschillende soorten zonnewering te vinden. Doe hier dus onderzoek naar en bekijk welke zonnewering het beste in uw tuin past.

Aftersun

Aftersun is een belangrijk onderdeel van de bescherming tegen de zon, vooral als het om kinderen gaat. Breng het aan nadat uw kind in de zon is geweest, omdat het de huid verkoelt en kalmeert. Zoek een product dat aloë vera of kamille bevat, want deze ingrediënten staan bekend om hun verzachtende eigenschappen.

Lees tip:  Voedingsmiddelen die de mentale gezondheid ondersteunen

Samenvatting

Zonnebrandcrème is een belangrijk onderdeel van de bescherming van kinderen tegen de zon. U kunt online verschillende soorten zonnebrandcrème vinden en het is een goed idee om uit te zoeken wat het beste werkt voor u of uw kind! We hopen dat dit blogbericht nuttig is geweest, we zijn er altijd als u vragen heeft over de preventie van huidkanker in uw tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *